[AUDIO] Agenţiile de turism din Reşiţa vin cu oferte atractive pentru vacanţa de Paşte

Minivacanţa dedicată Sărbătorilor Pascale se apropie iar agenţiile de turism din Reşiţa au pregătit pachete de cazare atât în tară cât şi în străinătate, pentru toate buzunarele!

Şi în acest an pentru vacanţa de Paşte, agenţiile de turism se întrec în pachete de cazare care mai de care mai atractive, în diverse locaţii din ţară, majoritatea acceptând şi vouchere de vacanţă.

Oferta este bogată şi oamenii au de unde alege ne-a declarat Loredana Moldovan, directorul unei agenţii de turism din municipiul Reşiţa.

Cele mai căutate rămân şi în acest an, Maramureș, Bucovina avem însă și pachete pentru Delta Dunării, avem și pentru Litoral, dacă este să mergem. Rămân și stațiunile balneo, se organizează o masă după slujba de înviere. Am primit oferte și de la unitățile de cazare, de la noi .La Herculane, cu siguranță nici n-are rost să vă mai spun. Avem oferte la aproape toate hotelurile care sunt în momentul acesta în funcțiune. Deci avem pachete de paște. Ca o noutate, am primit de la Sasca Montană, pachete pentru Paşte. De exemplu, un sejur de de patru nopți la Sasca este în jur de 3.000 lei, un pachet de Paște pentru doi adulți și cuprinde şi demipensiune”.

La mare căutare sunt şi staţiunile din străinătate dar în top rămâne şi în acest an Grecia. Pentru un sejur de sărbători, o familie poate scoate din buzunar între 500-700 de euro cu mic dejun inclus.

De același autor

Related Articles