[Audio] Adrian Cican nu vrea manager interimar la judeţeanul din Reşiţa dar are un plan cu măsuri drastice pentru a scăpa spitalul de faliment

Preşedintele Consiliului Judeţean Romeo Dunca pregăteşte documentele necesre pentru a o demite pe Alina Stancovici din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Resita. A luat aceasta decizie pentru că spitalul este la un pas de faliment acumulând din decembrie alte datorii. Un posibil candidat pentru această funcţie poate fi şi managerul Spitalului Municipal din Orsova, Adrian Cican. Presedintele Romeo Dunca s-a întalnit ieri cu acesta pentrua discuta problemele celui mai mare spital din Caraş-Severin.

După această discuţie s-a ajuns la o concluzie simplă:o eventuală numire a lui Adrian Cican în postul de manager interimar al Spitalului Judeţean Reşiţa nu este posibilă în acest moment, însă acesta nu exclude posibilitatea de a participa la concurs. Până atunci, Adrian Cican si-a luat angajamentul că îl va ajuta gratuit pe noul manager interimar să faca ordine în spitalul din Reşiţa.

Preşedintele Consiliului Judeţean, ne-a declarat că nu are încă o persoană care să asigure interimatul până la organizarea concursului pentru acest post însă face apel prin intermediul radioului public la oamenii cu experienţă în management şi nu numai să-şi trimită cv-ul pe adresa Consiliului Judeţean.

Măsuri drastice pentru rezolvarea problemelor financiare ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa! Asta propune managerul Spitalului Municipal din Orşova, Adrian Cican. Cum va arăta planul de măsuri pentru a scăpa spitalul de faliment aflăm de la Adrian Cican:

O eventuală numire a lui Adrian Cican în postul de manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa nu este posibilă în acest momenţ însă acesta nu exclude posibilitatea de a participa în momentul în care postul va fi scos la concurs.

De același autor

Related Articles