[AUDIO-FOTO] Acţiuni de ecologizare în Minda, educative şi de conştientizare la Ticvaniu Mare

Rangerii Administraţiei Parcului Naţional Semenic-Cheile Caraşului s-au mobilizat marţi, 3 mai pentru o nouă acţiune de ecologizare pe raza ariei protejate în cadrul campaniei „Curăţăm România”, eveniment prelungit de Ministerul Mediului până la sfârşitul acestei luni.

Directorul parcului Nicolae Ifca, pentru Radio Reşiţa:

Continuăm acţiunea de ecologizare în zona Dealul Gabrova din Parcul Naţional Semenic-Cheile Caraşului, în care au fost aruncate foarte multe deşeuri. Săptămâna trecută nu am reuşit să ridicăm toate deşeurile; ne-am mobilizat şi astăzi cu toţi angajaţii Administraţiei parcului. Mâine, miercuri, 4 mai, continuăm aceste acţiuni de ecologizare, de conştientizare sau educative cu elevii Şcolii Gimnaziale din comuna Ticvaniu Mare, de-alungul râului Caraş. Iar până la sfârşitul lunii mai vom mai intreprinde şi alte acţiuni despre care vom informa la timpul lor.

Nicolae Ifca

Nicolae Ifca a mai subliniat că săptămâna trecută, în cadrul aceleiaşi campanii, rangerii parcului au colectat din apropierea zonei Minda, de-alungul DJ582C, peste 200 de kg de deşeuri menajere.

Cele mai citite

Related Articles