Audienţă Radio – Valul de toamnă 2019. Radio Reşiţa câştigă ascultători la nivel naţional

Numărul celor care ascultă zilnic Radio Reşiţa, la nivel naţional, a crescut în ultimul an, conform datelor ultimului val de audienţă, măsurate în perioada 26 august – 15 decembrie 2019.
Peste 154 de mii de români ascultă zilnic, din ţară, Radio România Reşiţa, în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului 2018.

În vestul ţării, deşi creşterea nu este spectaculoasă la nivel local, ne menţinem în topul preferinţelor ascultătorilor. Dacă în valul de toamnă 2018, Radio Reşiţa era preferat zilnic de 28,3% dintre cărăşenii cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, în valul de toamnă 2019, media acestora a a crescut la 36%.

Creştere şi în rândul tinerilor care ascultă zilnic Radio Reşiţa în mediul rural, 71,5% aleg programele noastre, faţă de 56,2% în valul de toamnă 2018.

Datele au fost făcute publice de către ARA – Asociaţia pentru Radio Audienţă. Cercetarea a fost realizată de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L. şi a măsurat audienţa posturilor de radio la nivel naţional, urban şi în municipiul Bucureşti.

Vă mulţumim!