soferi testati

În ultimele 24 de ore poliţiştii din judeţul Hunedoara au depistat trei conducători auto care au pus în pericol siguranţa traficului rutier.

Polițiștii Biroului Rutier Deva au depistat, duminică dimineaţă, 21 septembrie, un şofer în vârstă de 24 de ani, din comuna Băcia, care conducea un autoturism pe bulevardul 22 Decembrie, din municipiul Deva, deși consumase băuturi alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi polițiștii Formațiunii Rutiere Petrila au oprit un conducător auto în vârstă de 45 de ani, din orașul Petrila, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

de asemenea, polițiștii Biroului Rutier Orăștie au depistat în trafic un şofer în vârstă de 22 de ani, din județul Alba, care conducea un autoturism pe strada Unirii, din Orăştie, deși consumase băuturi alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei situații, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

(Adina Niţă)