Au început înscrierile pentru Crosul OncoHelp Timişoara. Miza: 15 infuziomate

Au început înscrierile pentru Crosul OncoHelp Timişoara. Cei interesaţi au la dispoziţie 8 zile pentru a confirma participarea la acţiunea de ajutorarea pacienţilor care suferă de cancer.

Cu banii strânşi din taxa de înscriere vor fi achiziţionate 15 infuziomate, dispozitive medicale necesare pentru administrare cu precizie a tratamentelor perfuzabile. Înscrierile se vor efectua on-line dar şi în ziua evenimentului, începând cu ora 09:00. Taxa de participare este de 50 lei.

Link înscrieri : https://oncohelp.ro/inscrie-te-la-crosul-oncohelp-2023/

“Este important să conștientizăm faptul că activitatea fizică practicată în mod regulat este în beneficiul sănătății noastre și totodată, faptul că stă în puterea noastră să ajutăm oamenii bolnavi de cancer.

Câte puțin de la fiecare dintre noi înseamnă mai mult pentru bolnavul de cancer. Fondurile colectate în cadrul acestei ediții le vom direcționa spre achiziționarea unui număr de 15 infuzomate (pompe volumetrice).Aceste dispozitive medicale sunt utile și necesare pentru administrare cu precizie a tratamentelor perfuzabile, sistemul integrat de control limitează erorile și oferă siguranță pacientului“, ne-auv transmis reprezentanţii spitalului.

Traseu:

-Parcul Alpinet (fosta Terasă Flora) – Podul Tinereții – Podul Michelangelo – Podul Decebal – Podul Michelangelo – Podul Tinereții – Podul Traian – Parcul Alpinet (fosta Terasă Flora)

-Punct de rehidratare la Podul Decebal;

-Pe traseu vom fi voluntari a căror misiune este aceea de a oferi suport alergătorilor;

De același autor

Related Articles