Atenţie şoferi! Restricţii pe A1

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că, până în data de 08.08.2017, JV FCC Construccion S.A. – PORR Bau Gmbh va executa mai multe tipuri de lucrări pe A1, sectorul cuprins între km 535+986 (nod rutier Arad Sud) – km 548+236 (intersecția cu A11/DN7). Astfel, printre altele, au loc lucrări de întreținere și reparații la suprafața asfaltică, lucrări de intervenție, reparații și întreținere ITS și iluminat, lucrări la marcaje și semnalizarea verticală, lucrări de întreținere la podurile și pasajele care traversează autostrada.

În funcție de tipul lucrărilor și zona de acționare, circulația se va desfășura cu restricții, sectoarele aflate în lucru fiind semnalizate cu panouri, balize și indicatoare rutiere. Lucrările se desfășoară numai pe timpul zilei, atâta timp cât permite lumina naturală.

Antreprenorul JV FCC Construccion S.A. – PORR Bau Gmbh va executa lucrări și pe DN 7, în zona km 553+900, în apropiere de municipiul Arad. Lucrările vor fi semnalizate, iar circulația se va desfășura simultan în ambele sensuri.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro

De același autor

Related Articles