Atenție la…neatenție! Poliția rutieră avertizează copiii și părinții să fie atenți în trafic

84

 

În ultima perioadă au avut loc din ce în ce mai multe incidente rutiere. Fie ca este vorba despre șoferi sau pietoni, poliția rutieră atrage atenția  cetățenilor.

Inspectorul principal Alina Isac de la compartimentul de prevenire al IPJ Caraș-Severin a precizat pentru Radio Reșița că este foarte important ca toți cetățenii, în special copiii să poarte centură de siguranță atunci când se află în autovehicule și să se asigure atunci când trec strada chiar dacă sunt pe trecerea de pietoni sau li se acordă prioritate.

Serviciul rutier din cadrul Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin alături de cadre didactice organizează un program de informare cu privire la educația rutieră în școlile din județ. Conform informațiilor de la IPJ Caraș-Severin, anul acesta s-au înscris în acest program un număr de 25 de unități școlare.

Mai jos puteți viziona o înregistrare video realizată de Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin pe care o prezintă elevilor în cadrul cursurilor de prevenire a incidentelor rutiere.

sursa foto:B365

Andreea Lupșa