Ateliere creative pentru tinerii din Caransebeș

În perioada 10-12 iulie, la Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță Caransebeș, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin, vor avea loc atelierle intitulate Workshops of Change.

Acestea se adresează adolescenților cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani și abordează tematici precum combaterea știrilor false, introducere în fotografie și public speaking, scriere creativă sau antreprenoriat.

Fie că sunt pasionați de cifre sau de cuvinte, că sunt interesați de cât de adevărată e o informație, cum pot face fotografii mai bune sau vor ca pe viitor să își dezvolte o afacere, toți doritorii sunt bineveniți”, a declarat Anitta Pelin, omul din spatele proiectului Spații Noi.

Participarea este gratuită și deschisă tuturor, însă prioritate vor avea elevii. Cei care doresc să participe se pot înscrie și online, completând formularul  https://forms.gle/GNF42f8KHV5paxn6A

Din echipa de voluntari fac parte: Ana Jurj, Amalia Șerbescu, Dalila Boț, Daniel Domăneanțu, Ecaterina Câmpean, Iustina Chereș, Laura Botez, Lorena Moise și Ruth Muntean.

Program

Luni, 10 iulie

11:00-13:00 – combaterea știrilor false (Mihai Vălușescu, jurnalist Digi24)

14:00-16:00 – introducere în fotografie (Denis Cordelea, fotograf)

Marți, 11 iulie

10:00-12:00 – o discuție despre afaceri (invitați: Kitty Galescu, co-fondator Move Mountains, și Alex Bugariu, fondator Limonădăria Nea Tică; moderator: Anitta Pelin)

14:00-17:00 – atelier de dezvoltare a unei idei de afacere (Kitty Galescu)

Miercuri, 12 iulie

11:00-13:00 – introducere în public speaking (Anca Rebeca Peca, președinte Toastmasters Timișoara)

14:00-16:00 – scriere creativă (Anitta Pelin, om de comunicare).

De același autor

Related Articles