Asociația Nevo Parudimos face un apel către reșițeni

Asociația Nevo Parudimos a demarat in urma cu câteva săptămâni o campanie de confecționare a măștilor împotriva noului COVID-19.

Câteva mii de măști au fost confecționate la Reșița de Reșiconf și câteva voluntare, doamne în vârstă, care s-au alăturat acestei campanii. Măștile sunt distribuite gratuit locuitorilor din cartierele mărginașe, dar și celor care intră în instituțiile de pe raza orașului.

Materialul textil din care sunt confecționate măștile a fost achiziționat din fondurile Asociației, însă din păcate și banii și materialul necesar s-au terminat. Daniel Grebeldinger, președintele Nevo Parudimoş, spune că se vor mai distribui măști doar câteva zile din lipsa materiei prime, dar dacă vor primi materialul necesar această campanie ar putea continua.

Pentru a ajuta la confecționarea acestor maști și a putea crește numarul lor, Asociația Nevo Parudimos face un apel catre reșițeni să doneze materiale sau banii necesari achiziționării acestuia pentru ca voluntarii asociației, aflați în prezent în autoizolare la domiciliu, să ajute la confecționarea măștilor. Acestea vor fi ulterior sterilizate, la fel ca cele confecționate la Reșiconf și distribuite gratuit comunitaților dezavantajate cu care acești voluntari lucrează în mod normal zilnic.

Mai multe detalii referitoare la nevoile Asociației Nevo Parudimos pentru continuarea acestei campanii, se pot obține la numărul de telefon 0723 202 756.

sursa foto Nevo Parudimos – facebook

De același autor

Related Articles