[FOTO] Imaginea picturii murale „BELLEZA” a artistului fotograf Petre Dalea va fi publicată în cartea „Viaţa zidurilor în spaţiul public”

[UPDATE] În urma centralizării aprecierilor publicului, artistul fotograf din Reşiţa a întrunit cele mai multe voturi, din 33 de lucrări prezentate, adică 1.024 pentru imaginea picturii murale „Belleza” care va fi publicată în cartea „Viaţa zidurilor în spaţiul public”, editată de „Save or Cancel” prin feeder.ro şi cofinanţată de AFCN.

Pictura murală a fost realizată de Ovidiu Batista în anul 2019, pe lateralul unei clădiri a Centrului Universitar „Babeș-Bolyai” din Reșița. Petre Dalea a mărturisit pentru Radio Reşiţa că a făcut această fotografie în luna august 2021 și a fost introdusă în expoziția de fotografie “DE LA GRAFFITI LA NEOMURALISM “, vernisată în 3 septembrie 2021 la Biblioteca Germană din Reșița.

***

12.09.2022: Artistul fotograf Petre Dalea ne cere un vot pentru imaginea picturii murale „BELLEZA”!

Artistul fotograf Petre Dalea este la un pas de o reușită deosebită pentru domnia sa și pentru orașul de pe Bârzava.
Imaginea picturii murale „BELLEZA” din Reșița are șansa de a fi publicată în cartea “𝐕𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐳𝐢𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐢̂𝐧 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐮𝐥 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜”, dar pentru asta are nevoie de cât mai multe voturi.

„𝘽𝙚𝙡𝙚𝙯𝙯𝙖 // 𝙋𝙚𝙩𝙧𝙚 𝘿𝙖𝙡𝙚𝙖” poate fi votată AICI

’’De fiecare dată când mă aplec să fac un cadru cu o floare sau un fluture (fotografii banale pentru unii), consider că am făcut o reverență în fața naturii și i-am mulțumit pentru toate frumusețile pe care cu generozitate ni le oferă,” mărturisește Petre Dalea.

Este respectat şi apreciat atât în lumea pasionaţilor de fotografie, dar şi în urbea sa, o prezenţă plăcută la toate evenimentele ce se desfăşoară în Reşiţa și în judeţ. Reuşește să ne capteze emoţia prin stările surprinse prin obiectivul aparatului de fotografiat, înlocuindu-ne lacrima cu neuitare. Este un model şi un mentor pentru toţi cei care îşi doresc să-l însoţească în această pasiune.

Legendele spun că fotografiile fură sufletul oameniilor. Petre Dalea, ca fotograf, dă suflet fotografiilor.
Merită votul nostru!

De același autor

Related Articles