IMG_4865

ora 15.00

Întreaga gospodărie (acoperiş, uşi, geamuri, mobilier, aparatură electronică şi electrocasnică etc., precum şi aproximativ 200 l motorină)) a fost mistuită de flăcări, pagubele fiind estimate la aproximativ 160.000 lei. Cu toate acestea, s-a reuşit salvarea unor bunuri cu o valoare aproximativă de 100.000 lei (mobilier, saltele, materiale textile, aparate electrice). Nu a existat pericolul extinderi incendiului la alte imobile şi nu s-au înregistrat victime omeneşti sau din rândul animalelor. Cel mai probabil, focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric al unui cablu electric defect într-o magazie lipită de casă.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=8S7VIeOvLvk&feature=youtu.be[/youtube]

ora 09.40

Incendiul izbucnit în această dimineaţă la imobilul 285 din satul cărăşan Tirol a fost lichidat (la ora 9.30) după aproape trei ore de intervenţie a pompierilor militari şi a pompierilor voluntari din Doclin. După cum a informat şeful Serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă, Maricel Penelea, s-a reuşit salvarea bunurilor din trei camere, dar casa în care locuiau cinci persoane trebuie refăcută. S-a acţionat cu două autospeciale ale ISU Semenic şi cu o motopompă a pompierilor voluntari. Deocamdată nu se ştie valoarea pagubelor şi nici care a fost cauza incendiului.

(Sebastian Dragomir)

ora 07.00

Două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic acţionează la această oră pentru stingerea unei locuinţe din Tirol care a luat foc în urmă cu câteva minute. Vom reveni cu amănunte.