AquaCaraș a ajuns la majorat

Operatorul de apă și canal din Caraș-Severin împlinește astăzi 18 ani de activitate.

Aflat de 4 ani la conducerea societății AquaCaraș, Gheorghe Filipescu afirmă că provocările sunt mari, iar așteptările beneficiarilor sunt exigente. Este important ca și cei peste 500 de angajați să fie conștienți de aceste responsabilități.

“Concepția mea este că la lucru îi poate pune oricine. Dar de ei se pot ocupa mai puțin. Din acest motiv, păstrăm tradiția și la aniversări sunt invitați și ceilalți membri ai familiei pentru a socializa și a crea relații de prietenie. În prezent, Societatea AquaCaraș are 520 de angajați”.

Chiar dacă e sărbătoare pentru noi, vreau să transmit un mesaj de încurajare pentru cetățenii județului care se confruntă zilnic cu avarii în rețea, a ținut să adauge Filipescu.

“Rețeaua pe ISPA, trebuie să recunosc că are anumite probleme. Pe proiectele noi, căutăm să introducem în pământ țevi de bună calitate, cu termen de viață de peste 50 de ani. Ne-am luat măsurile necesare și avem echipe de intervenție la orice oră”.

La sărbătoarea angajaților din AquaCaraș, a fost prezent și președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, dar și mai mulți primari în localitățile cărora se derulează investiții de modernizare a rețelei de apă și canal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles