Lucrurile se mişcă din ce în ce mai bine la Spitalul Orăşenesc din Oraviţa! Recent unitatea medicală a primit o filă de buget în valoare de aproximativ 450 de mii de euro de la Ministerul Sănătăţii, bani care vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de aparatură medicală de ultimă generaţie. Este vorba despre 6 defibrilatoare, sistem de endoscopie, lămpi şi mese pentru intervenţiile chirurgicale, aparatură pentru anestezie dar şi alte aparate importante pentru buna desfăşurare a actului medical.

Şi investiţiile nu se opresc aici tot în acest an se doreşte şi îmbunătăţirea condiţiilor hoteliere la Spitalul Orăşenesc din Oraviţa.

„Avem proiecte şi mai mari. Am avut întâlniri la nivel locat atât cu domnul primar dar şi cu doamna deputat Luminiţa Jivan. Trebuie să vă spun că dânsa este foarte implicată în viaţa spitalului din Oraviţa şi doreşte să se implice şi mai mult în a aduce bani pentru reabilitarea şi modernizarea spitalului pe linie Guvern-Ministerul Sănătăţii sau Guvern-Ministerul Dezvoltării Regionale. Practic, împreună dorim să aducem Spitalul din Oraviţa la standarde europene. Dorim să schimbăm condiţiile hoteliere şi să avem o modernizare pe toate secţiile”, ne-a declarat astăzi managerul unităţii medicale, Felician Fara.

Toate aceste schimbări se fac în beneficiul pacienţilor dar şi pentru îmbunătăţirea actului medical.