Anulări trenuri CFR

Pentru a veni în sprijinul călătorilor, CFR Călători analizează în permanenţă cererea publicului, gradul de ocupare a trenurilor ?şi modul în care acestea se modifică pe anumite intervale orare şi zile ale săptămânii. Ca urmare a deciziilor autorităţilor abilitate, pentru prevenirea răspândirii COVID-19, au fost identificate reduceri mari ale cererii pe anumite relaţii de transporţ dar şi creşteri pentru anumite perioade care nu erau solicitate până acum.

Astfel, anumite trenuri care circulau doar în weekend, au fost extinse la nivelul întregii săptămâni, iar pentru zilele de lucru, CFR Călători a introdus garnituri suplimentare la noile ore de vârf, pentru a veni în sprijinul navetiştilor şi a companiilor cu program decalat.

De asemenea, trenurile care circulă pe rute aglomerate, au numărul de locuri suplimentaţ pentru a respecta regula „un loc liber, un loc ocupat”. Facem apel la călători să nu urce în tren fără tichet de călătorie, dacă la ghişeu/casa de bilete trenul a fost închis la vânzare.

Trenuri suplimentare introduse zilnic pentru a veni în sprijinul navetiştilor şi a angajaţilor companiilor cu program decalat:

Suspendare temporară circulaţie trenuri Regio şi Interregio începând din data 30 martie 2020.

Modificarea graficului de circulaţie este şi va fi făcută în acord cu deciziile Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă şi a autorită?ilor abilitate. Orice modificare va fi anunţată public.

Facem apel la pasageri să respecte atât setul de reguli emis de Ministerul Sănătăţii pentru a preveni răspândirea infecţiei pe teritoriul ţării noastre, cât şi deciziile luate de Ministerul Afacerilor Interne şi Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

De același autor

Related Articles