Angajări în industria ospitalității și în pandemie! Târg de locuri de muncă în staţiunea Băile Herculane

Într-o perioadă în care majoritatea unităţilor de cazare au decis să-şi micşoreze echipele, un grup hotelier din staţiunea Băile Herculane, cu capital 100% românesc şi cu puncte de lucru şi în Craiova, Buşteni şi Eforie Nord organizează la sfârşitul acestei săptămâni, un târg de locuri de muncă.

Târgul de joburi Bacolux Hotels România va avea loc în perioada  13-15 octombrie la Afrodita Resort & SPA din Băile Herculane, unde vor fi disponibile peste 20 poziții diferite pentru specialiști și juniori. Totodată, evenimentul este un bun prilej pentru vizitarea celor două locații Bacolux din staţiune și consiliere din partea unei echipe cu experiență în ceea ce privește o carieră în industria ospitalității.

Afrodita Resort & Spa **** şi Diana Resort ***  însumează peste 800 de locuri de cazare cu o capacitate totală de 420  camere, fiind reprezentative pentru turismul de sănătate din țară prin cele două centre balneo & SPA, Herculum Spa și Centrul de sănătate Diviana, renovate recent și echipate cu aparatură de ultimă generație.

,, Astfel de acțiuni nu ne sunt străine, dezvoltarea echipei fiind de ani buni una dintre preocupările noastre principale. Suntem implicați în dezvoltarea profesională a echipei noastre încă din timpul studiilor, fiind printre primele unități hoteliere din România care am intrat în proiectul de învățământ dual și astăzi avem colegi pe care i-am susținut și îndrumat încă din timpul liceului. Târgul de joburi este un pas firesc în contextul dezvoltării continue și extinderii grupului nostru și ne dorim să reunim în același loc toate posturile disponibile în acest moment în locațiile Bacolux Hotels. În același timp ne dorim să transmitem mesajul că industria ospitalității rămâne o industrie puternică indiferent de contextul prin care trecem și că un bun management poate trece și de astfel de vremuri. Ne bucurăm că în toată această perioadă extrem de provocatoare pentru industria noastră am reușit să păstrăm toți membri echipei la nivelul grupului și în prezent avem ocazia să extindem echipa Bacolux Hotels cu 46 membri noi.” – a declarat Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels România.

Târgul oferă în prezent oportunități de angajare în Herculane și Craiova.

Bacolux Hotels a lansat în premieră pentru  regiunea de sud-vest a României vacanțe de tip all inclusive la Herculane, venind în întâmpinarea unei cereri crescute pentru acest tip de pachet turistic.

Cele mai citite

Related Articles