Andrei Plujar:”Scriem istorie! Victorie USR în Parlament!”

Scriem istorie! Victorie USR în Parlament!

DNA-ul Pădurilor a trecut de votul final din Senat! Primul pas în salvarea pădurilor din România de mafia lemnului a fost făcut astăzi. Pentru Caraș-Severin, unde Romsilva administrează 324.000 de hectare, adică mai mult de 10% din suprafața fondului forestier proprietate publică a statului, este un mare salt înainte.Lupta continuă, susţine Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin.

S-au abținut la acest vot senatorii UDMR, care de-a lungul timpului au încercat să vâneze pădurile statului și au profitat în urma defrișărilor.

Votul de astăzi înseamnă un moment istoric pentru combaterea infracțiunilor de mediu din țara noastră. Prin înființarea DNA-ului Pădurilor Parlamentul arată că protejarea pădurilor devine o prioritate pentru România.

Proiectul DNA-ul Pădurilor este rezultatul muncii colegilor noștri care s-au documentat pe teren și au discutat cu specialiști în domeniu: senatorii Allen ColibanMihai Goţiu și George Edward Dircă și deputații Stelian IonSilviu DeheleanCornel Zainea și Daniel Popescu.

Noi, cei din USR, vom continua lupta pentru apărarea mediului, vom propune îmbunătățirea legislației pentru a putea lăsa copiilor noștri o țară curată, în care să se bucure de natură, de păduri, de apă și aer curat, a concluzionat Andrei Plujar.

De același autor

Related Articles