ANAF scoate la licitație Hotelul Decebal din Herculane

ANAF scoate la licitație Hotelul Decebal din Băile Herculane, fostul Hotel Franz Iosif, construit în 1865. Hotelul, cu o suprafață desfășurată de 7.070 de metri patrați, se află în stare avansată de degradare, dar este în curs de restaurare. Prețul de la care Fiscul pornește licitația este de 5,65 milioane de lei, fără TVA.

Potrivit site-ului Primăriei Băile Herculane, hotelul este bântuit de o fantomă care ar păzi o comoară romană.  Hotelul aparține firmei Microroyal, din Timiș, având ca domenii de activitate producția de mobilă, construcții și hotelier, iar Fiscul execută silit acum clădirea din stațiunea Băile Herculane pentru a recupera din datoriile de 2 milioane de lei ale Microroyal către stat, potrivit celor mai recente date furnizate de ANAF.

Hotelul are 4 niveluri, demisol, parter și două etaje, iar suprafața totală de teren aferentă este de 2.651 metri pătrați, din care 805 metri pătrați de teren liber de construcții.

Licitația va avea loc pe 25 iulie, la sediul Administrației pentru Contribuabili Mijlocii constituită la nivelul Regiunii Timișoara.

(Profit.ro)

De același autor

Related Articles