Am avut un rinichi putred, trăiesc cu jumătate de plămân dar Onco Help e lângă mine!

Cancerul a fost la început pentru domnul Ioan în vârstă de 63 de ani, cel mai mare duşman. La golit pe dinăuntru la propriu, acum trăieşte doar cu un rinichi şi cu o jumătate de plămân şi continuă să lupte!

Nu a fost uşor mai ales când a descoperit că acest tip de cancer se extinde atât de repede. Dar nu a renunţat nicio clipă la viaţă, graţie personalului de la Onco Help Timişoara care a fost în ultimii 5 ani alături de el la fiecare pas, o recunoaşte cu lacrimi în ochi.

„Am fost operat la rinichi şi la plămâni… sufăr de un tip de cancer agresiv. Eu am avut un rinichi putred şi apoi în 2017 a apărut o tumoră la plămâni, s-a extins dar personalul de la Onco Help a fost alături de mine încă de la început, îngerii în alb cu suflet mare mi-au dat putere să lupt şi asta fac şi acum, am momente când mă simt bine dar şi momente în care sunt la pământ atunci medicii şi asistentele sunt lângă mine e important să ai astfel de oameni lângă tine, parcă şi boala o suporţi mai uşor”, a declarat bărbatul în vârstă de 63 de ani pentru care boala a devenit, cumva… obişnuinţă!

Cancerul poate fi transformat din duşman în aliat atunci când ai lângă tine oamenii potriviţi iar spitalul Onco Help Timişoara are astfel de oameni. Ei au construit un spital noi îi ajutăm sp meargă mai departe. Vino până în 23 decembrie la căsuţa de sticlă din centrul municipiului Reşiţa şi donează din puţinul tău. Cancerului nu-i pasă ca vine Craciunul!

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles