viol

Vineri, 15 noiembrie

Bărbatul de 50 de ani care a violat o minoră în vârsta de 14 ani săptămâna aceasta a fost prezentat astăzi Tribunalului Caraş-Severin. Parchetul a înaintat instanţei propunere de arestare preventivă. Potrivit vicepreşedintelui tribunalului, judecător Gabriela Stuparu, reţinându-se acţiunile sle şi faptul că este recidivisţ instanţa a dispus arestarea acestuia pentru 29 de zile. Inculpatul a făcut recurs care va fi judecat la Curtea de Apel Timişoara. Pentru fapta comisă, bărbatul riscă între 10 şi 25 de ani de închisoare.

Judecător Gabriela Stuparu, vicepreşedintele Tribunalului Caraş-Severin:

Joi, 14 noiembrie

Un violator din Reşiţa a fost reţinut astăzi de către Poliţia Municipiului. Bărbatul de 50 de ani a acostat o minoră în vârsta de 14 ani în cursul zilei de marţi, 12 noiembrie, în zona Universalului Vechi. Acesta s-a recomandat ca fiind unchiul fetei şi a condus-o sub pasajul superior Nera, unde a întreţinut relaţii sexuale cu minora.

Bărbatul este recidivist şi a fost eliberat în urmă cu aproximativ două luni din penitenciar, unde a avut de executat o pedeapsă de 8 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlharie. Mâine va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Pentru fapta comisă, bărbatul riscă între 10 şi 25 de ani de închisoare.