Aleşii PSD şi PNL joacă alba-neagra cu conducerea judeţului Caraş-Severin

Dacă la Consiliul local Reșița, aleșii PSD nu se prezintă la ședința de investire, la Consiliul județean Caraş-Severin, nu vin liberalii.

Este a doua oară când prefectul județului, Florenţa Albu, anunță că nu se poate constitui Consiliul județean, din lipsă de cvorum. Pentru a putea fi validat, ar trebui să participe cel puțin 21 de consilieri, ceea ce nu s-a întâmplat , membrii PNL şi UNPR absentând aşa cum au făcut şi în urmă cu trei zile. Atunci, copreşedinţii organizaţiei judeţene a PNL , Marcel Vela şi Valeria Schelean explicau presei că doi consilieri ai partidului nu puteau fi prezenţi din motive obiective , astfel că nu avea rost să participe nici unul, având în vedere că trebuia aleasă şi conducerea acestui for(preşedintele şi vicepreşedinţii), dar că, citez:” peste trei zile sigur vom fi în sală”. Dar după cum s-a văzut, nu a fost aşa.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Ion Mocioalcă şi-a arătat încă o dată dezamăgirea faţă de această atitudine şi a sugerat că liberalii încă nu au terminat negocierile cu UNPR-ul.

Ion Mocioalcă nu a vrut însă să comenteze lipsa membrilor partidului pe care îl conduce la constituirea consiliului local Reşiţa, prevalându-se de calitatea sa de consilier judeţean.

Nici cei doi copreşedinţi ai PNL, respectiv Marcel Vela şi Valeria Schelean nu au putut fi contactaţi , pentru a explica absenţa lor din consiliul judeţean. Următoarea întrunire este convocată peste trei zile, respectiv joi, 30 iunie. În cazul în care nu se vor prezenta nici de această dată, aleşii PNL îşi vor pierde mandatele.

De același autor

Related Articles