Alertă în miez de noapte la Caransebeş

Poliţiştii din Caransebeş şi cei de la Drumuri Naţionale au fost în alertă noaptea trecută. Un tânăr reşiţean le-a dat bătăi de cap. Alarma a fost dată aproape de miezul nopţii de o femeie care reclama faptul că i s-a furat autoturimul pe care îl lăsase parcat pe Calea Timișorii din municipiul Caransebeș, cu cheile în contact. Au fost dispuse filtre rutiere pe arterele de comunicație din întreg județul, iar polițiștii din Caransebeș – Biroul Drumuri Naționale și Europene au procedat la efectuarea de verificări pe raza municipiului și în localitățile limitrofe, spune Cecilia Dăneţ de la IPJ Caraş-Severin:
„În jurul orei 01.10, pe D.N.58, în afara localității Păltiniș, polițiștii au oprit pentru control un autoturism care circula în regim taxi, pe locul din dreapta-față fiind identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Reșița, bănuit a fi autorul furtului. Bănuitul a fost verificat în bazele de date, acesta figurând cu permisul reținut. Deși emana halenă alcoolică, cel în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și recoltarea de probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Reşiţeanul va plăti scump pentru toată această aventură. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, refuz de a se supune prelevării de mostre biologice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere reținut.

Şi încă un amănunt, autoturismul sustras a fost găsit avariat, în afara localității Păltiniș.
(Sebastian Dragomir)