Alertă în Hunedoara. Un urs a stârnit panică după ce a rămas prins în gardul unei gospodării

urs1

Panică în munți. Zeci de jandarmi, polițiști și pădurari au plecat în zona Balomir din Hunedoara pentru că acolo era un urs blocat într-un gard. Animalul a încercat să pătrundă într-o gospodărie și a rămas blocat în sârma ghimpată. Oamenii au sunat imediat la 112.

După ce acum o lună un urs a semănat panică în zona municipiului Petroşani un alt animal a pus oamenii pe jar în zona Balomir din Uricani. Animalul s-a apropiat prea mult de zona locuită și a rămas blocat în gardul de sârmă. Jandarmii, însoţiţi de un paznic de vânătoare au asigurat perimetrul, pentru ca nimeni să nu fie rănit până ce un veterinar va ajunge să îl tranchilizeze, a spus Andrada Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara.

Urșii ajung tot mai des în zonele locuite și oamenii intră în panică. Acum câteva săptămâni, mai mulți oameni, paznicul de vânătoare și câțiva jandarmi au fost atacați de un alt urs, care a omorât câini şi porci și a speriat toată zona dintre Dâlja Mică și Livezeni. Și acest animal a ajuns întâmplător în zona în care oamenii își pasc animalele și urmează ca specialiștii să stabilească ce se va întâmpla cu el după ce îl vor scoate din laț. (Hardy Cvoica)

Sursa foto: observator.ro

Cele mai citite

Related Articles