AJOFM Caraş-Severin anunţă 94 de locuri de muncă vacante

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin anunţă 94 de locuri de muncă vacante în această perioadă.

Cele mai multe sunt la Reşiţa, 31. Se caută brutar, instalator apa, canal lucrator comercial, manipulant marfuri, muncitor necalificat în industria confectiilor, muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide, patiser şi ucenic. Lista completă a locurilor de muncă vacante în Caraş-Severin, o puteţi găsi şi pe pagina noastră de interneţ radioresiţa.ro

În Băile-Herculane sunt disponibile 24 de locuri de muncă pentru ajutor ospatar, conducator auto transport rutier de marfuri, lucrator bucatarie (spalator vase mari) şi spatar (chelner).

La Bocşa sunt vacante 13 locuri de muncă: cosmetician, frizer, manipulant marfuri şi vânzator ambulant de produse nealimentare.

La Bozovici se caută un conducator auto transport rutier de marfuri.

La Caransebeş sunt 21 de locuri de muncă vanacte pentru dulgher (exclusiv restaurator), mecanic auto, muncitor necalificat în mine si cariere, muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet şi sapator manual.

La Moldova-Noua în această perioadă sunt libere trei locuri de muncă: conducator auto transport rutier de marfuri, îngrijitor spatii hoteliere şi vânzator.

La Oraviţa şi Oţelu-Roşu sunt disponibile câte două locuri de muncă: conducator auto transport rutier de marfuri şi
vânzator şi respectiv lucrator comercial şi vânzator.

De același autor

Related Articles