Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin, anunţă 65 de locuri de muncă vacante în această perioadă.

Cele mai multe sunt la Caransebeş, unde se caută dulgher, mecanic auto, muncitor necalificat în mine si cariere,
muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie si parcheţ patiser şi sapator manual.

La Reşiţa sunt disponibile 19 locuri de muncă pentru asistent medical generalisţ gestionar depoziţ lucrator comercial, medic specialisţ muncitor necalificat în industria confectiilor, muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide şi ucenic.

La Anina se caută un lucrator comercial, în timp ce la Băile Herculane se fac angajări pentru conducator auto transport rutier de marfuri, lucrator comercial, ospatar (chelner) şi vânzator.

La Bocşa sunt disponibile 10 locuri de muncă pentru vânzator ambulant de produse nealimentare, iar la Moldova-Nouă este nevoie de un vânzator.

La Oraviţa este nevoie de muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet şi vânzator în timp ce la Oţelu-Roşu sunt diponibile posturi pentru lucrator comercial şi vânzator.