Agrement cu trenulețe pe Valea Cernei!

Agrementul reprezintă unul dintre capitolele deficitare ale staţiunii Băile Herculane şi chiar dacă de-a lungul ultimilor ani au existat tot felul de încercări în acest domeniu, acestea fie nu au avut efectul scontaţ fie chiar au eşuat.

Adminstraţia publică a locală a oraşului de pe Valea Cernei vrea ca în acest an să-i surprindă pe turiştii care vor veni în sezonul estival, cu o nouă ofertă : „Dorim ca odată cu începerea sezonului estival să achiziţionăm două trenuleţe care să fie puse la dispoziţia turiştilor pentru agrement în zona staţiunii Băile Herculane! Încă nu ne-am hotărât pentru varianta finală, sunt două tipuri : cu motor pe benzină şi cu motoare electrice; în funcţie de preţul acestora ne vom hotărî la una dintre cele două!”, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul Băilor Herculane.

Cele două trenuleţe vor transporta turiştii pe raza staţiunii de la momentul achiziţionării lor şi până la sfârşitul sezonului turistic, iar dacă această investiţie va avea succeş va fi permanentizată în fiecare an.

Paul-Sever SMADU

sursa foto: b365.ro