Aglomerație maximă pe Valea Cernei în minivacanța de Sfânta Maria Mare!

Mii de turiști din toate colțurile țării, dar și ale Europei, se află în această perioadă în stațiunea Băile Herculane, pentru a petrece minivacanța de Sfânta Maria Mare. Toate locurile de cazare din stațiune sunt ocupate la capacitate, iar Valea Cernei este un adevărat furnicar, mai ales în zona 7 Izvoare, însă și în campingurile amenajate pe toată Valea!

Pentru petrecerea timpului liber, turiștii au diferite alegeri, de la plimbări prin stațiune și pe Valea Cernei, băi în izvoarele cu ape termale, drumeții pe traseele montane din Parcul Național Domogled-Valea Cernei sau croaziere pe Dunăre, până la nelipsitele picnicuri în aer liber în locurile amenajate pe Valea Cernei!

Și chiar dacă este o mare afluență de turiști, traficul auto pe Valea Cernei în zona 7 Izvoare se desfășoară fluent, în zonă fiind prezent și un echipaj al Poliției Rutiere din Băile Herculane, dar și de la Punctul de Informare al Poliției deschis lângă ștrandul de la 7 Izvoare pe toată durata perioadei sezonului estival!

„Totul este foarte frumos, peisajul este minunat și îmi place foarte mult! Am vizitat Băile Herculanele și împrejurimile și doresc ca tot ce am văzut și totul din jurul nostru să se conserve și toți să avem grijă de ceea ce avem, pentru că este foarte frumos! Sunt din Zaragoza – Spania, sunt încântat de vizită și mă voi întoarce! Vreau să încerc iarna să văd cum este în România!”

„E foarte frumos, îmi place… îmi place Parcul Național Domogled-Valea Cernei, mie îmi place România în general! Am preferat Băile Herculane pentru că este o zonă foarte frumoasă și găsești orice aici!Cel mai mult îmi place aerul curat… și împrejurimile… E foarte frumos!”

„E plăcut, am venit cu prietenii, ne distrăm, vizităm… Am vizitat Cnetrul Vechi, cele 7 Izvoare… Este o aglomerație maximă! Bineînțeles că voi reveni la Herculane!”

Paul-Sever SMADU