Adrian Torma şi-a donat indemnizaţia pe luna ianuarie, Spitalului Orăşenesc Moldova Nouă!

Primarul oraşului Moldova Nouă s-a ţinut de cuvânt! Acesta şi-a donat indemnizaţia pe luna ianuarie iar banii au intrat deja în contul Spitalului Orăşenesc Moldova Nouă. Asociația pentru Spitalul Orășenesc Moldova Nouă va folosi acești bani pentru a achiziționa o masă de operații modernă, de mare folos în tratarea pacienților, explică Adrian Torma:

“Vă spun o vorbă înțeleaptă a tatălui meu, care ne-a îndrumat în viață, pe mine și pe fratele meu, Ai când dai! Ești împlinit atunci când dăruiești!Am promis doamnei medic pediatru Lucica Stoica că voi dona indemnizația mea de pe luna Ianuarie 2020 Spitalului Orășenesc Moldova Nouă. Zis și făcut! Fac acest gest din suflet și plin de încredere că Asociația pentru Spitalul Orășenesc Moldova Nouă va folosi acești bani pentru a achiziționa o masă de operații modernă, de mare folos în tratarea pacienților”, a scris edilul pe pagina personală de facebook.

În plus, Adrian Torma îndeamnă oamenii cu o situaţie financiară bună din Caraş-Severin, să-i urmeze exemplul.

“Le mulțumesc tuturor celor care au donat sume către Spitalul Orășenesc și sunt convins că suntem abia la început în a ne demonstra spiritul civic și bunătatea specifică românilor.
Pentru cei curioși…acum aflați și salariul primarului orașului Moldova Nouă, deși pentru mine este mai importantă pasiunea pusă în această misiune de primar. Vă îndemn să ajutați spitalul și comunitatea în care trăim! Împreună putem face ca orașul nostru să fie frumos și îngrijit. Ai când dai! Ești împlinit atunci când dăruiești!”, a mai precizat Torma.

De același autor

Related Articles