Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest)organizează în această perioadă o serie de seminarii de informare, dedicate microintreprinderilor, intreprinderilor mici si mijlocii, in diferite orase din Regiunea Vest. Prin acest demers ADR Vest isi propune sa vina in sprijinul companiilor private (microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii) interesate de accesarea fondurilor nerambursabile acordate in cadrul Regio-Programul Operational Regional (POR) 2014-2020, prezentand participantilor la seminarii Ghidul Solicitantului si conditiile specifice pentru accesare.

În Caraș-Severin, reprezentanţii agenţiei vor fi mâine, 15 februarie, la Reşiţa unde va avea loc un seminar cu potenţialii beneficiari, de la ora 10, în sala de conferinţe din clădirea administraţiei publice din Reşiţa, iar de la ora 14,30 se vor afla la primăria din Oraviţa. Tot în Caraş-Severin se va mai organiza o astfel de reuniune luni, 27 februarie, la Primăria Caransebeş.

Vor fi prezentate în special axele prioritare Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii şi sprijinirea creării şi extinderii capacităţilor avansate de producţie şi dezvoltare a serviciilor- cu un buget de 20,36 milioane de euro şi axa pentru Microîntreprinderi, cu un buget de 19,68 milioane de euro, care are termen limită de depunere a cererilor de finanţare până la 27 aprilie 2017.