Începe admiterea la facultate: UEM Reşiţa scoate la concurs 1.225 de locuri

inscrieri-UEM

Elevii care au promovat examenul de bacalaureat se pot înscrie de astăzi la Universitatea “Eftimie Murgu” din Reşiţa.

La studiile de licenţă sunt disponibile peste 1.200 de locuri din care aproape 1000 la zi, iar 370 dintre acestea sunt fără taxă. Românii de pretutindeni au la dispoziţie 100 de locuri.

Universitatea pune la dispoziţie, în premieră, 78 de locuri cu bursă pentru viitorii studenţi din Republica Serbia care, doresc să aplice la una din cele 3  facultăţi.

De asemenea, universitatea “Eftimie Murgu” va deschide în premieră 9 centre de admitere pe raza întregului judeţ pentru a veni în sprijinul elevilor care doresc să se înscrie sau să afle detalii despre specializările uneia din cele 3 facultăţi. Acestea vor funcţiona în liceele din oraşele cărăşene de astăzi în intervalul orar 9.00 – 16.00. Astfel, reprezentanţii universităţii reşiţene se vor afla: mâine la Anina şi Bozovici, miercuri, 16 iulie la Oraviţa şi Moldova Nouă, joi, 17 iulie la Bocşa, Caransebeş şi Oţelu-Roşu şi vineri, 18 iulie la Herculane şi Mehadia.

În cazul studiilor masterale, Universitatea a scos la concurs 1.150 la buget şi peste 2.800 la taxă, a mai spus Doina Frunzăverde.

De același autor

Related Articles