Adina Radici este noul subprefect de Caraş-Severin

Alin Cozma Muntean a fost eliberat din funcţie, iar locul său a fost luat de Adina-Marilena Radici, din partea minorităţilor.

Liberalul Alin-Cozma Muntean era subprefect din februarie 2022, când a fost stabilită o nouă echipă de conducere la Prefectura Caraş-Severin, alături de prefectul Ioan Dragomir şi celălalt subprefect, Cristian Gâfu.

Adina Radici are 27 de ani, este originară din satul Tirol, comuna Doclin, este absolventă a Facultății de drept şi a lucrat ca jurist în mediul privat din Timişoara.

Instalarea în funcție a avut loc astăzi, la sediul instituţiei prefectului de Caraş-Severin, în prezența prefectului Ioan Dragomir, a deputatului Silviu Hurduzeu și a reprezentanților structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne.

„Mă bucur tare mult că sunt astăzi aici alături de dumneavoastră, mă simt extrem de onorată, dar și responsabilă în egală măsură și sunt convinsă că alături de domnul prefect și de domnul subprefect vom face o treabă extraordinară în continuare și sunt ferm convinsă că mă voi bucura de sprijinul dumnealor în ceea ce privește această activitate, care nu este una ușoară, ci complexă și solicitantă. Această funcție este o provocare pentru mine, având în vedere că sistemul este unul diferit față de mediul privat în care am activat până în prezent”, a declarat noul subprefect al județului după depunerea jurământului.

„Vreau să îi mulțumesc domnului Alin Muntean, fostul subprefect, pentru colaborarea pe care am avut-o și îi urez succes în viitoarea activitate. Mă bucur că în cadrul instituției avem un subprefect tânăr, cu siguranță cu multă energie, și vom încerca să îmbinăm experiența noastră cu elanul domnișoarei Radici. Sunt convins că vom avea o colaborare bună, deși provocarea este mare, iar activitatea diversă. O felicit și îi urez mult succes”, a fost mesajul transmis de prefectul județului Caraș-Severin, Ioan Dragomir.

În ședința de Guvern de joi a avut loc schimbare de subprefect și în județul Galați.

De același autor

Related Articles