Accident mortal. Încă un „teribilist” și-a pierdut viața pe drumul care leagă Caransebeșul de Orșova

Un nou accident rutier soldat cu victime a avut loc pe DN 6, în apropiere de Băile Herculane. De această dată, victimă a fost un lugojean de 39 de ani, care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară. Încercarea i-a fost fatală pentru că s-a lovit de un tir şi de o altă maşină care circula regulamentar din sens opus. Accidentul a avut loc aseară, între localitățile Mehadia și Plugova, spune purtătorul de cuvânt al IPJ caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

„La fața locului, polițiștii stațiunii Băile Herculane au stabilit că un bărbat de 39 de ani, din Lugoj, a condus un autoturism din direcția Orșova spre Caransebeș iar la km 389+700m, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule. La revenirea pe banda sa, a acroșat cu partea lateral-dreapta cabina autotirului, după care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 54 de ani, din Teleorman. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 39 de ani. Acesta a fost transportat la spitalul din Drobeta Turnu Severin unde a decedat. Au mai fost rănite două persoane, pasagere în cele două autoturisme implicate în accident”.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

(Sebastian Dragomir)

Foto: News Mehedinți

1 COMENTARIU

Comments are closed.