Accident între Caransebeş şi Herculane. La un pas de moarte din cauza vitezei

accident masina rasturnata santViteza şi carosabilul umed au fost cauzele producerii unui accident pe DN 6, la Plugova. În timp ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, un tânăr de 23 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă şi a intrat în coliziune cu un tractor cu remorcă, iar apoi a fost proiectat în canalul de colectare a apei pluviale. Pasagerul de pe scaunul din dreapta a suferit răni, fiind transportat la Spitalul Municipal din Caransebeş, fără a rămâne internat.

S-a constatat că T.I.C., de 23 ani, din sat Pirlagele, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, pe DN 6, în afara localităţii Plugova, la intrarea într-o curbă deosebit de periculoasă, derapează din cauză că nu reduce viteza, carosabilul fiind umed, pătrunde pe sensul opus de mers şi intră în coliziune cu ansamblul de autovehicule, format dintr-un autotractor şi o remorcă, condus de S.M.M., care circula regulamentar din sens opus, după care autoturismul a fost proiectat în canalul de colectare a apei pluviale, a sensului de mers Orşova către Caransebeş, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii recomandă şoferilor să folosească luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să ruleze cu viteză redusă.

Foto: Arhivă

De același autor

Related Articles