Accident grav în vestul ţării. O fetiță a fost lovită de o ambulanță aflată în misiune

Ambulanta
Ambulanta

Accident de circulație, joi la prânz, pe bulevardul Regele Carol I din Timișoara. O fetiță de 12 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o ambulanță aflată în misiune. Copilul, spun polițiștii, a traversat strada neregulamentar.

Ambulanța circula pe bulevardul Regele Carol I, pe liniile de tramvai, înspre bulevardul Dragalina. Echipajul era în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar în autospecială era un pacient. Fetița de 12 ani, spun polițiștii, a încercat să traverseze strada fără să se asigure. Mai mult, copila avea căști în urechi și asculta muzică, povestesc martorii.

Șoferul de pe ambulanță nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul, în condițiile în care cea mică a traversat liniile de tramvai în fugă, spun oamenii legii. Copilul a fost rănit și a fost transportat imediat după aceea la spital de un alt echipaj medical.

Polițiștii de la Rutieră au deschis acum o anchetă pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs accidentul. Circulația tramvaielor în zonă a fost blocată aproximativ 15 minute până când cercetarea la fața locului a fost finalizată.

sursa info: tion.ro