Accident de microbuz în apropiere de Reşiţa. Mai multe persoane au fost rănite

Un accident de circulație a avut loc în această după-amiază pe raza oraşului Bocşa din judeţul Caraş-Severin.

Un microbuz de linie care efectuează curse regulate între municipiul Reșița şi oraşul de pe Bârzava mijlocie, a părăsit partea carosabilă și a ajuns pe trotuarul din fața unei case de pe strada Reşiţei din cartierul Bocşa Montană. În mijlocul de transport în comun se aflau în acel moment până în 10 persoane cu tot cu șoferul, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani.

De pe surse am aflat că la un moment dat, acesta ar fi virat brusc de volan, iar microbuzul a intrat în balans, a acroşat marginea şanţului din dreapta părţii carosabile, s-a înclinat, a rulat vreo câţiva metri în această poziţie pe spaţiul verde, după care s-a răsturnat pe o parte, proptindu-se în casele de la ieşirea din localitate spre municipiul de pe Bârzava.

Tot pe surse am mai aflat că șoferul ar fi fost neatent în timp ce conducea şi deodată s-a trezit în faţă cu un autoturism care rula regulamentar şi se încadrase să vireze pe una din străzile laterale la dreapta.

La faţa locului, de la Serviciul de Ambulanţă Caraş-Severin, s-au deplasat două maşini de intervenţie. Din toţi pasagerii aflaţi în microbuz, 4 persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale acordate de personalul ajuns la locul accidentului, iar una a fost trimisă la Spitalul Judeţean de Urgență din Reșița pentru investigații suplimentare.

Poliția rutieră a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. (Hardy Cvoica)

Sursa foto: resita.ro

Cele mai citite

Related Articles