Accident de circulaţie soldat cu 7 victime, pe o şosea din vestul ţării

Pe o distanţă de un kilometru şi jumătate, un TIR a acroşat şapte maşini, în această după amiază, în localitatea arădeană Andrei Şaguna, scrie aradon.ro.  Nu se cunosc deocamdată cauzele exacte ale acestui incident rutier grav. Primul autoturism a fost acroşat de TIR chiar la intrarea în localitatea Andrei Şaguna. Câţiva metri mai încolo, autotrenul a lovit alte trei maşini, iar apoi restul de până la şapte. TIR-ul a ajuns în afara părţii carosabile, răsturnat pe liniile de cale ferată.

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale SMURD şi o autospecială de stingere şi descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad. Paramedicii SMURD au preluat şapte victime: două care au suferit atacuri de panică şi cinci care au diverse răni. Toate victimele sunt conştiente şi stabile.

Pompierii au deconectat bornele bateriei TIR-ului şi au dat cu jet de apă pentru a răci rezervorul care s-a spart şi din care curgea combustibil.

Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului.

Foto: aradon.ro

De același autor

Related Articles