Accident cu victime în dreptul Staţiei Nera din Reşiţa

Un alt accident a avut loc astăzi şi în dreptul Staţiei Nera din municipul Reşiţa. O femeie a pierdut controlul volanului după ce a lovit un scuar din dreptul linilor de tramvai. Femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Ce spune soţul femeii despre acest nefericit eveniment:

Nu eu am condus, nevastă mea a condus, e la spital momentan pentru analize ea a venit din partea stângă de pe Petru Maior a coborât pe 24 ianuarie și ori indicatoarele astea, semnele astea n-au fost puse, n-au fost ridicate, precis nu s-a văzut bordura și a prins colțul bordurii prinzând colțul bordurii a lovit roata şi a făcut un accident cu două mașini deci vinovat mai întâi sunt cei de la drumuri sau de unde or fi… dar trebuia să fie semnalizată.”

Dragi şoferi înainte de a pleca la drum asiguraţi-vă că autovehiculul este în stare bună de funcţionare! Respectaţi regulile de circulaţie şi adaptaţi conduita la condiţiile de trafic. Să aveţi drum bun şi nu uitaţi că viaţa are prioritate!

1 COMENTARIU

  1. Si cite accidente vor mai fi. Acele iesiri din dreptul statiei de tramvai,sint un dezastru. Le vom lovi la greu,pt ca nu sint semnalizate corespunzator.

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles