ambulanta-smurd

Ora 19.30

Bărbatul care a fost acroşat de un autoturism în timp ce traversa strada, se afla pe trecerea de pietoni, la intersecţia Bulevardului Revoluţia din Decembrie 1989 cu Strada Fântânii. Acesta, în vârstă de 61 de ani, a fost accidentat grav şi se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.

Atât conducătorul auto, în vârstă de 48 de ani, cât şi pietonul, au fost testaţi cu aparatul alcooltest, şoferul nefiind sub influenţa băuturilor alcoolice, însă victimei i s-a înregistrat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ora 18.00

În această seară un bărbat a fost accidentat în zona Univeristăţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, în timp ce s-a angajat în trecerea străzii. Potrivit primelor informaţii, acesta a fost acroşat de un autoturism, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru.

Victima a fost preluată de ambulaţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa pentru investigaţii medicale, prezentând o fractură deschisă la unul dintre membre.

Vom reveni cu informaţii.