[FOTO] Accident cu două victime în apropiere de Turdaş

Şoferul unui autoturism a scăpat nevătămat după ce a intrat în coliziune cu un camion. Accidentul rutier s-a întâmplat în această dimineaţă pe DJ 709 G, în localitatea Turdaş. În urma impactului, camionul, cu capacitate de 7,5 tone s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, iar în interior au rămas blocate două persoane, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, maior Anemona Doda.

„Au intervenit două echipaje de pompieri ale Detaşamentului Orăştie, cu o autospecială complexă şi o ambulanţă tip B2. Echipele de intervenţiei au găsit două persoane rănite, o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 68 de ani. Cele două victime, stabile şi conştiente, au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor SMURD şi apoi au fost transportate la Unitatea de primiri urgenţe a spitalului Orăştie”.

Şoferul autoturismului nu a necesitat transportul la spital, a mai spus reprezentantul pompierilor.

accident Turdas 1Subcomisarul Bogdan Mutu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, spune că accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare.

„În jurul orei 09:20, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din oraşul Cugir, a condus un autoturism pe DN 7, iar când a ajuns pe raza localităţii Turdaş, a efectuat o manevră de schimbare a direcţiei de mers prin viraj la stânga fără să se asigure în mod corespunzător. În acel moment a fost acroşat de o autoutilitară care se afla angajată în depăşirea autoturismului, în zona de acţiune a indicatorului „depăşirea interzisă” şi peste marcajul longitudinal continuu de separare a sensurilor de circulaţie. Autoutilitara era condusă de un bărbat în vârstă de 68 de ani, din judeţul Dâmboviţa”.

Foto: ISU Hunedoara

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles