[FOTO] Accident cu 5 victime între Goruia şi Gârlişte

acc garliste (1)

Accident cu 5 victime pe DJ581, la Giurgiova în apropiere de intersecţia localităţilor Goruia şi Gârlişte. Cinci persoane sunt grav rănite, fiind preluate de două ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, a precizat pentru Radio România Reşiţa dr. Antoneta Beloane din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin.

Vinovat de producerea accidentului este un şofer care s-a angajat în depăşirea altor două autoturisme, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Ancuţa Cheţan:

„Şoferul unui autovehicul a intrat în depăşirea a două maşini, fără a observa că prima maşină se pregătea să vireze la stânga. În urma impactului au fost rănite 5 persoane transportate la spital. Cei doi şoferi nu au consumat alcool. Timp de câteva minute a fost blocată circulaţia în zonă”, declară reprezentantul Poliţiei.

Medicul Antoneta Beloane din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a precizat că ocupanţii uneia dintre maşini, două persoane au suferit fracturi la umărul stâng respectiv şoldul drept şi o a treia prezenta o plagă frontală tăiată dreapta. Ocupanţii celuilalt autoturism, alte două persoane, un bărbat a suferit o fractură a maxilarului superior stâng şi va fi nevoie de transportul la Timişoara la Clinica maxilofacială şi o femeie, a fost găsită la sosirea ambulanţei, în stare de inconştienţă. Ea a suferit un traumatism cranian. Victimile au fost stabilizate şi transportate cu două maşini ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin la secţia UPU Reşiţa pentru investigaţii, a mai spus dr. Antoneta Beloane.

În cauză va fi întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală.

3 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles