[AUDIO] Gratis la schi de Ziua Mondială a Zăpezii pe Semenic şi la Văliug

Pregătiți hainele groase și cizmele, asta pentru că vremea s-a răcit, iar în munţii din Banat au început ninsorile.

Potrivit omului de afaceri Ioan Popa – investitor în zona montană a judeţului Caraş-Severin, ninge în Munții Semenic şi Țarcu, unde stratul de zăpadă a ajuns să măsoare între 7 şi 37 de centimetri.

Însă ninsori se mai anunţă şi duminică, 17 ianuarie când pe toţi copiii de până la 7 ani care urcă la Văliug îi aşteaptă lecții gratuite de schi, premii și multe surpize. Va fi de-asemenea o petrecere dedicată tuturor care vor avea prilejul să se bucure de zăpadă, pentru că în oraşele de la poalele munţilor, iarna s-a tot lăsat așteptată.

Potrivit lui Ioan Popa, duminică de Ziua Mondială a Zăpezii copiii şi adolecenţii până în 18 ani vor avea liber la schi. Vremea se va răci, iar administratorii pârtiilor spun că vor face tot posibilul ca turiștii să se bucure de zăpadă. “Este un moment în care vrem să celebrăm bucuria zăpezii, cu premii și surprize la concursurile pe care le vom organiza atât pe pârtia de la Casa Baraj de la Văliug, cât şi pe Goznuţa de pe Semenic”, a mai spus Ioan Popa, unul dintre cei care organizează acţiuni în zona montană.

Amintim că, Ziua Mondială a Zăpezii este sărbătorită în peste 45 de țări și în peste 600 de stațiuni montane din întreaga lume. (Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles