Fata de 12 ani care a dispărut ieri, a fost găsită la 200 de km de casă

UPDATE:

Minora din Reșița, care a fost ieri, 26 mai 2022, dată dispărută a fost găsită de polițiști. Fata, în vârstă de 12 ani a fost observată tocmai în gara din Arad.

În continuare se efectuează verificări pentru a stabili împrejurările în care s-a aflat minora pe timpul cât a lipsit de la domiciliu.

În cauză au fost informați și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului. În ultimul an, Poliția din Caraș-Severin a primit peste 100 de sesizări de copii dispăruți.


Polițiștii cărășeni sunt din nou în alertă după ce o minoră de 12 ani, din Reșița, a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu a revenit. CARDOȘ FLORINA-SORINA a fost văzută ultima dată în zona Calea Caransebeșului.

La momentul plecării purta o pereche de pantaloni de trening de culoare roșie cu dungi albe. Fata are 1.58 m înălțime, greutate 50 kg, ochi căprui, păr șaten, lung. Cei care pot furniza informații sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

De același autor

Related Articles