Adrian Buleu

Ora 19.00

În procesul în care arădeanul Adrian Buleu este acuzat de uciderea omului de afaceri Abel Apostol, judecat la Tribunalul Caraş-Severin au fost audiaţi toţi cei cinci martori citaţi.

În timpul procesului unul dintre apărătorii părţilor civile a solicitat efectuarea percheziţiilor la una din proprietăţile lui Adrian Buleu, instanţa urmând să se pronunţa la un termen ulterior şi asupra acestui aspect.

În 30 ianuarie urmează să fie audiaţi şi ultimii patru martori. Tot la aceeaşi dată se va decide şi menţinerea arestării preventive a inculpatului, în prezent această măsură fiind menţinută până în 2 februarie, a precizat preşedintele Tribunalului Caraş-Severin, judecător Rustin Ceasc:

Ora 9.00

O nouă înfăţişare în procesul în care arădeanul Adrian Buleu este acuzat de uciderea omului de afaceri Abel Apostol va avea loc astăzi la Tribunalul Caraş-Severin. Cinci martori au fost citaţi să depună mărturie, după ce la ultimul termen a fost audiat un singur martor.

Vă reamintim că Adrian Buleu se află în continuare după gratii. Magistraţii au respins cererea de înlocuire a stării de arest preventiv cu cea a obligării de a nu părăsi ţara. În 2 februarie se va desfăşura un nou proces în acest sens. Cadavrul omului de afaceri Abel Apostol nu a fost găsit nici până acum.