Milioane de flori vor împodobi şi în această primăvară centrul civic al Reşiţei

Primăria Reşiţa aduce primăvara în centrul civic al oraşului. După succesul din 2021, când mii de persoane din întreg Banatul au vizitat expoziţia SPRING TIME, primarul Ioan Popa promite o nouă ediţie de succes.

Primarul Reşiţei, Ioan Popa nu a dezvăluit prea multe detalii despre festivalul florilor din acest an, însă a dat asigurări că programul va fi unul frumos, iar pe lângă expoziţii florale vor avea loc şi spectacole artistice.

Facem Festivalul Florilor la fel ca și anul trecut, împreună cu aceeași formulă care a fost în anii anteriori la Timfloralis, la Timișoara. Păstrăm legătura cu echipa de acolo, mai cu seamă că o parte din ei sunt reșițeni stabiliți în Olanda.

În 2021, centrul civic al Reşiţei a fost împodobit cu 20.000 de flori, cu ocazia SPRING TIME. Tema aleasă de Primăria Reşiţa pentru prima ediţie a fost 250 de ani de foc nestins, fiind expuse aranjamente florale ce reprezentau furnalele inaugurate în anul 1771 şi alte elemente esenţiale pentru industria reşiţeană.

Primarul Ioan Popa a mai spus că în perioada următoare vor fi redeschise şi terasele din centrul civic al Reşiţei. Printr-o hotărâre a Consiliului Local, proprietarii acestora beneficiază de gratuitate la chirie, în lunile aprilie şi septembrie, pentru a compensa pierderile de anul trecut din cauza reabilitării zonei centrale.

De același autor

Related Articles