Cosmin Librimir, noul director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin are director medical! Doctorul Cosmin Librimir a fost numit de Ministerul Sănătăţii în această funcţia pentru următoarele şase luni. Librimir a mai activat în cadrul Ambulanţei Caraş-Severin, instituţie pe care a şi condus-o la un moment dat.

Deşi pentru el este un pas important în cariera medicală, pentru Spitalul Judeţean din Reşiţa reprezintă o adevărată pierdere. Cosmin Librimir a fost în ultima perioadă angajat al spitalului şi a activat în cadrul secţiei UPU-SMURD, fiind considerat unul dintre cei mai buni medici.

Împreună cu managerul Ambulanţei Caraş-Severin, medicul Cosmin Librimir are o serie de obiective importante:

Mă onorează această funcţie, iniţiativa a fost a domnului manager Truică, se pare că suntem pe aceiaşi lungime de undă. Normal că o să las serviciul de la UPU, nu pot să mă împart între cele două. Practic, ne dorim să facem ceea ce trebuie, aici la Serviciul de Ambulanţă şi avem mai multe obiective. De exemplu, la un moment dat eram singurul judeţ din ţară care făceam tromboliza în prespital. Vreau să reiau această acţiune şi ne dorim să ridicăm standardele, iar ceea ce o să facem va fi clar doar în beneficiul pacienţilor”, ne-a declarat noul director medical al Ambulanţei Caraş-Severin, Cosmin Librimir.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles