Consiliul judeţean ia la puricat sistemul de protecţie socială din Caraş-Severin

În ultima perioadă, la Casa de Copii din Zăgujeni au avut loc mai multe incidente, care la această oră sunt anchetate de organele abilitate.

Deoarece stabilimentul se află în subordinea Consiliului judeţean, la nivelul instituţiei a fost formată o comisie coordonată de vicepreşedintele Ionuţ Popovici, din care fac parte și consilieri județeni care cunosc sistemul de asistență socială al județului.

Astăzi am avut prima întâlnire într-o formulă completă. Am discutat cam toate subiectele problemă de la nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului. Urmează să ne întâlnim vineri din nou şi urmează o altă şedinţă, marţi. Deci avem o frecvenţă în întâlnirile noastre şi cu siguranţă vom redacta un raport complet pe care îl vom prezenta preşedintelui Consiliului Judeţean, raport în care noi propunem şi soluţii şi categoric, sancţiuni“- a declarat pentru Radio Reşiţa, vicepreşedintele Ionuţ Popovici.

Acesta a mai spus că s-a preluat această situaţie dificilă, ca urmare a managementului defectuos şi bolnav de mai mulţi ani şi a promis că se vor găsi soluţii în cel mai scurt timp.

Rolul meu principal este să găsesc soluţii să îndrept aceste lucruri neplăcute care s-au întâmplat de-a lungul timpului în acest sistem“- a precizat vicepreşedintele Ionuţ Popovici.(Daniela Tudor)

De același autor

Related Articles