[FOTO] De la “Calea Dunării” pe calea undelor, Răzvan Schinteie în această seară, ora 22!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară de la ora 22, Răzvan Schinteie este invitatul nostru pe frecvențele Radio România Reșița-Acasă.

Celebritatea invitatului nostru, Răzvan Schinteie începea odată cu scurtmetrajul “Calea Dunării”, regizat de Sabin Dorohoi şi lansat în anul 2013, cu mult înainte ca Voltaj să ştie că va reprezenta România la Eurovision în anul2015.

Născut la Reşiţa, Răzvan a fost actorul principal şi interpreta rolul lui Ionuţ, un băieţel abandonat de părinţi în grija bunicului, pentru ca ei să plece la muncă în străinătate. De altfel, imagini emoţionante din acest scurtmetraj, filmat în zona Cazanele Dunării, au fost folosite de Voltaj în videoclipul piesei “De la capăt”, care a reprezentat România la concursul Eurovision 2015.
Ieri, la Reșița noul scurtmetraj ”Sărbătoritul”al cărui protagonist este Răzvan Schinteie a avut Premiera.


La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu tânărul nostru invitat.

Ne întâlnim Acasă,așadar, în această seară, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles