Locuințe ANL predate la cheie în județul Hunedoara

20 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, au fost recepţionate astăzi, 18 decembrie 2017, în oraşul Petrila. Locuinţele (20 apartamente cu 2 camere) au fost construite în amplasamentul din str. Prundului şi sunt repartizate pe un tronson cu regim de înălţime St+P+4E (subsol tehnic + parter + 4 etaje).

Până în prezent, în oraşul Petrila, au fost finalizate, în total, 99 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcţii de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentele din str. Tudor Vladimirescu, str. Republicii, str. Mihail Sadoveanu.

La nivelul judeţului Hunedoara, ANL a finalizat, în cadrul programului de construcţii locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, 875 de unităţi locative.

***

Programul de construcţii de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, a fost lansat de ANL în anul 2001. Locuinţele sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia Agenţiei de către autorităţile publice locale, beneficiarii fiind tineri între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinţă. Accesarea se face prin depunerea de cereri la primării, care urmează să întocmească listele de repartiţii.

(Ada Botezan)

De același autor

Related Articles