Administraţia reşiţeană promite călătorii gratuite

Administraţia reşiţeană promite călătorii gratuite la final de an.

În ultima săptămână din acest an, reşiţenii vor merge gratuit cu mijloacele de transport în comun din municipiu. Este vorba despre cele 18 autobuze second-hand achiziţionate de primărie din Olanda, dintre care 9 sunt articulate. Primarul Ioan Popa spune că acestea sunt pregătite pentru a intra pe traseu și că din 23 decembrie, Serviciul de Transport Urban Reșița va prelua contractul.

Foarte probabil în ultima săptămână vom circula gratuit, pentru că ar fi fost o complicaţie foarte mare să creăm tarife speciale, să preluăm abonaţii pentru 7 zile, aşa că probabil vom da o hotărâre de consiliu ca în perioada 23 decembrie – 1 ianuarie să se circule gratuit” – a afirmat primarul Reşiţei.

Vă reamintim că societăţii care a efectuat până acum acest serviciu în Reşiţa i-a expirat contractul , iar primăria şi-a înfiinţat un serviciu propriu de transport urban. În acest fel se va călători în condiţii mult mai civilizate ca până acum şi vom putea gestiona mai bine subvenţiile pentru diferite categorii de pasageri – a mai spus primarul Ioan Popa.

Cele 18 autobuze de capacitate medie şi mare au ca ani de fabricaţie 2006 şi 2008 şi sunt dotate cu instalaţii moderne de climatizare, au rampe pentru cărucioare şi au un grad mic de poluare.(Daniela Tudor)

Cele mai citite

Related Articles