Ana Vasile a fost suspendată

Ana Vasile a fost suspendată astăzi din funcţia de director executiv al Direcţiei generale de asistenţă socială şi protecţia copilului Caraş-Severin.

Consilierii judeţeni au votat în majoritate această hotărâre la solicitarea comisiei de disciplină, care a considerat că” există suspiciunea de influenţare a cercetării disciplinare la care este supusă aceasta în sensul obstrucționării, modificării și înlăturării unor probe materiale precum și a influențării probatoriului testimonial, adică depozițiile persoanelor audiate sau care urmează să fie audiate de comisie” – după cum se arată în expunerea de motive a hotărârii  votată astăzi. 25 de consilieri au votat pentru suspendarea acesteia, 3 au fost împotrivă și 1 anulat. Consilierii Daniel Surdu și Cristian Gâfu n-au participat la vot.

Anterior, Ana Vasile a fost și de două ori sancționată, tot pentru motive de disciplină, hotărâri contestate de aceasta în contencios administrativ.

Suspendarea este pentru maxim 6 luni, timp în care, postul va fi ocupat interimar de Elena Amzoi – director adjunct al Consiliului judeţean Caraş-Severin. (Daniela Tudor)

Cele mai citite

Related Articles